VAKKLEDING C E U L E N 

 

www.vakkledingceulen.nl - info@vakkledingceulen.nl  +31 (0)43 326 18 30

 

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur - 18.00 uur

 

 

 

Bouw - Agrarische sector - Tuiniersbedrijf/tuinderij - Doe-het-zelf branche - Schoonmaakbedrijven

Workwear systems - outdoor en inside: overalls - werkbroeken en werkjassen - stofjassen - thermokleding - bodywarmers - veiligheidsschoenen enz. Dit alles - en dat geldt voor onze gehele collectie - voor zowel dames en heren. Ook de thuistuinier en klusser kan bij ons terecht voor veilige en prettig passende stijlvolle werkkleding.

 

 

 

 

Horeca - Levensmiddelenbranche - Detailhandel

Vakkleding voor service - bistro en cuisine. Doelmatig, veilig, hygiŽnisch en stijlvol. Deze professionele kleding is ook uitstekend geschikt voor bakkerijen, patisserie, groentespeciaalzaken, supermarkten enz.

 

 

 

 

 

 

Signalisatiekleding

Reflectiekleding zorgt ervoor dat U altijd op tijd gezien wordt en is zowel voor de professional als de thuisgebruiker geschikt. Signalisatiekleding is o.a. verkrijgbaar als waarschuwingsvesten, pullovers, jassen en broeken, winter- en regenkleding, bodywarmers.

 

Gezondheidszorg - Wellness

Kleding voor professionals in de gezondheidzorg: huisartspraktijken, verpleegtehuizen, ziekenhuizen, klinieken, ambulance diensten, tandartsen, dierenartsen, praktijken voor fysiotherapie en andere therapieŽn, apothekersbranche, geestelijke gezondheidszorg, schoonheidsspecialisten, kapsalons, sauna's en andere takken van de wellnessbranche. Deze kledinglijn garandeert een optimaal comfort, veiligheid en hygiŽne. Gemakkelijk te reinigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Representatieve bedrijfskleding - Beroepsvervoer - Beveiliging - Speciale gelegenheden

Representatieve bedrijfskleding - corporate wear -  kleedt werkgever en/of werknemers in een huisstijl en geeft een extra cachet aan uw bedrijf. Bedrijfsleiders, gastvrouwen, secretaressen, het notariaat en advocatuur, reisbureaus, de hotelbranche en horeca, beveiliging, beursmedewerkers en iedereen met een representatieve functie vertegenwoordigt uw bedrijf in stijl. Herkenbaarheid is een meerwaarde wat betreft de klantvriendelijkheid. Natuurlijk ligt het accent op styling, hoogwaardig materiaal gebruik en draagcomfort.

Ook de uitvaartbranche, koren, andere muzikale groepen, stichtingen en verenigingen onderscheiden zich positief door passende kleding.

Taxibedrijven en andere vervoersondernemingen onderscheiden zich in herkenbaarheid en deskundigheid door gepaste kleding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casual - Vrije tijd - Sportieve kleding.

Just casual, informeel met perfecte afwerking, sportief en optimaal draaggemak. Voor jong en oud.